De hoofdtelefoon met een Apple®-apparaat gebruiken

Alle Bose®-hoofdtelefoons voor Apple-apparaten hebben een kleine in-line afstandsbediening met ingebouwde microfoon. Deze biedt gemakkelijk te bereiken knoppen voor beantwoording en beëindiging van telefoongesprekken en voor regeling van het volume.

Opmerking: Het is mogelijk dat niet alle functies beschikbaar zijn voor bepaalde Apple-producten.

De afstandsbediening en microfoon worden alleen ondersteund door iPod nano® (4e generatie of later), iPod classic® (120 GB, 160 GB), iPod touch® (2e generatie of later), iPhone 3GS of later, en iPad®. De afstandsbediening wordt ondersteund door iPod shuffle® (3e generatie of later). Audio wordt door alle iPod®-modellen en iPad ondersteund.

Bedieningsknoppen

Opmerking: Jouw hoofdtelefoon kan er iets anders uitzien.

Basisfuncties

volume hoger:
druk kort op de knop +.

volume lager:
druk kort op de knop –.

Telefoonfuncties

Voor de volgende handelingen moet je de knop Beantwoorden/beëindigen gebruiken. Druk in het midden van de knop en niet aan de zijkanten voor een juiste werking van je apparaat.

een gesprek aannemen:
kort drukken en loslaten.

een oproep beëindigen:
kort drukken en loslaten.

een inkomend gesprek weigeren:
2 seconden ingedrukt houden en loslaten.

naar een inkomende oproep of een oproep in de wacht schakelen en de huidige oproep in de wacht plaatsen:
druk en laat los om naar de inkomende oproep te schakelen. druk nogmaals kort op de knop om terug te schakelen naar de eerste oproep.

naar een inkomende oproep of een oproep in de wacht schakelen en het huidige gesprek beëindigen:
2 seconden ingedrukt houden en loslaten.

spraakbediening gebruiken:
houd de knop beantwoorden/beëindigen ingedrukt. raadpleeg de gebruikershandleiding van de iphone voor informatie over compatibiliteit en het gebruik van deze functie.

Opmerking: In de knop Beantwoorden/beëindigen bevindt zich ook de microfoon.

Functies voor het afspelen van media

een nummer of video afspelen of pauzeren:
kort drukken en loslaten.

naar het volgende nummer of het volgende hoofdstuk gaan:
tweemaal snel drukken en loslaten.

snel vooruit:
druk twee keer snel achter elkaar en houd de knop de tweede keer ingedrukt.

naar het vorige nummer of het vorige hoofdstuk gaan:
druk drie keer snel achter elkaar.

snel achteruit:
druk drie keer snel achter elkaar en houd de knop de derde keer ingedrukt.