Het oplaadetui gebruiken

Het optionele oplaadetui beschermt je hoofdtelefoon en biedt tot twee volledige, extra oplaadbeurten, zodat je tot wel 40 uur extra luistertijd hebt.

Draai de oorschelpen en doe de hoofdtelefoon in het etui

Open oplaadetui met accessoires in het vak en opgevouwen hoofdtelefoon

Trek de usb-kabel omlaag naar de rand van het etui

Usb-kabel omlaaggetrokken tot aan de rand van het etui

Sluit de usb-kabel in het etui aan op de usb-c-poort op de rechteroorschelp

Usb-kabel die wordt aangesloten op de rechteroorschelp

Het etui opladen

Sluit de kleine stekker van de usb-kabel aan op de usb-c-poort aan de zijkant van het oplaadetui

Usb-kabel aansluiten op de usb-c-poort van het oplaadetui

Sluit het andere uiteinde aan op een usb-wandoplader (niet meegeleverd) of een computer die is ingeschakeld. Als het oplaadetui wordt opgeladen, knippert het statuslampje dat het laatst is gaan branden wit. Wanneer het etui volledig is opgeladen, branden de statuslampjes alle vijf continu wit

Oplaadtijd

Wanneer het etui volledig is opgeladen, kun je de hoofdtelefoon maximaal twee keer opladen.

ComponentOplaadtijd
HoofdtelefoonTot 2,5 uur
OplaadetuiTot 3 uur
Hoofdtelefoon en oplaadetui gelijktijdigVerschillend

Het accuniveau van het oplaadetui controleren

Druk kort op de knop op de zijkant van het oplaadetui. De vijf statuslampjes van het oplaadetui geven het accuniveau aan.

Knop en statuslampjes op het oplaadetui
Activiteit lampjeOplaadpercentage
○ • ○ • ○Fout – neem contact op met de Bose-klantenservice