Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Een IR-zender gebruiken

Je bedieningsconsole heeft zenders op het voorpaneel die samenwerken met de afstandsbediening van je Lifestyle® system. Zo kun je andere met je systeem verbonden audio- of videoapparaten bedienen. Als de bedieningsconsole zich niet direct in het zicht van deze apparaten bevindt, moet je de infraroodzenders die bij je systeem zijn inbegrepen gebruiken.

De infraroodzenders gebruiken:

Sluit de stekker van de infraroodzender op de infraroodingang achterop het aansluitpaneel van de bedieningsconsole aan

Zoek het infraroodvenstertje op de apparaten die je wilt bedienen. Elk apparaat (tv, videorecorder, decoder of satellietontvanger) heeft een klein doorschijnend venster waarachter zich een infraroodontvanger bevindt. Bij bepaalde projectie-tv's bevindt de infraroodontvanger zich achter het scherm en fungeert het hele scherm als infraroodontvanger. De infraroodzender moet al deze venstertjes kunnen 'zien'. Bij de driekoppige infraroodzender komt het infraroodsignaal uit de platte kant

Om meerdere apparaten te kunnen bedienen kies je een plek van waaruit het mogelijk is de platte kant van de zender te richten op de apparaten die niet van Bose zijn. Bevestig de platte kant van de zender op of direct naast de apparaten door één kant van het doorzichtige tweezijdige plakband te verwijderen en op de zender te plakken. Als je maar één apparaat wilt bedienen plak je de infraroodzender direct op het venster van de infraroodontvanger van dat apparaat

Als de zender stevig vastzit, controleer je of de afstandsbediening het doet

opmerking: je kunt maximaal vijf zenders (het origineel heeft drie zenders en twee extra enkele opzetzenders) gebruiken met het systeem en je moet er minimaal drie gebruiken.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback