Audio afspelen via USB

Opmerking: Deze ToneMatch mixer kan alleen WAV- en MP3-bestanden lezen.

Audio afspelen op de ToneMatch mixer via USB:

Sluit de voeding aan en schakel de mixer in

Draai de ToneMatch-selectieknop naar PREFS

Steek de USB-stick in de USB-A-aansluiting op het achterpaneel. ‘USB Media Attached’ wordt 3 seconden op het display weergegeven. Deze melding zie je ook: ‘USB Media detached’ bij het verwijderen van een USB-stick

Draai de knop Menu (de linker regelknop onder het display) met de klok mee tot ‘USB A Playback’ op het display oplicht en druk de knop in om de instelling te selecteren. Het menu verdwijnt weer na 10 seconden inactiviteit. Je bestanden zouden nu zichtbaar moeten zijn op het display

Draai de knop Select (de middelste regelknop onder het display) om een nummer te selecteren en druk de knop in om het afspelen te starten

Om het niveau van het nummer aan te passen, draai je de knop Level (de rechter regelknop onder het display) met de klok mee of tegen de klok in

Druk op de knop Select om te pauzeren

Druk op de knop Level om het geluid te dempen