Je soundbar handmatig updaten

Van toepassing op:

Voordat je begint

Van tijd tot tijd komen er updates voor je speaker beschikbaar. Updates worden automatisch ’s nachts uitgevoerd.

Als je problemen met een update ondervindt, kun je de update handmatig uitvoeren aan de hand van de volgende stappen.

Handmatig updaten via een usb-kabel

Voor deze stappen heb je een usb-A-naar-micro-usb-kabel nodig.

Usb-A naar micro-usb-kabel

Klik hieronder op de knop om het updatebestand te downloaden

Klik bij de prompt op OPSLAAN om het bestand product_update.zip op je computer te downloaden (geef het bestand geen andere naam). Als je de prompt niet ziet, is het bestand mogelijk automatisch gedownload. Zoek naar het bestand product_update.zip onder of boven in het browservenster of in de downloadmap

Sluit een usb-kabel op je computer aan en op de micro-usb-aansluiting aan de achterzijde van je soundbar

Een usb-kabel op je computer aansluiten

Reboot je soundbar door het netsnoer 30 seconden los te koppelen en opnieuw aan te sluiten. Wacht tot de speaker volledig is opgestart

Houd de knoppen Bluetooth en Achteruit 5 seconden ingedrukt om de servicemodus te activeren

Bose Soundbar 700 Universal Remote met verlichte Bluetooth- en Achteruit-knoppen

Ga met je webbrowser (bij voorkeur Chrome of Safari) naar http://203.0.113.1:17008/update.html

Selecteer ‘Bestand kiezen’ in het updatescherm

Updatescherm systeem-wifi

Zoek en selecteer in het bestandsselectievenster het bestand product_support.zip dat je in stap 2 hebt gedownload. Wanneer dit is geselecteerd, verschijnt de bestandsnaam in het veld rechts naast de knop ‘Bestand kiezen’

Klik op ‘UPLOADEN’ en wacht terwijl de update wordt geïnstalleerd. Het licht op de lichtbalk beweegt gedurende de installatie van links naar rechts

Nadat de update is geïnstalleerd, start het systeem opnieuw op