BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

Je product updaten

Van toepassing op:

Klik op een computer op de link hieronder om het updatebestand voor je product te downloaden

Sla het updatebestand op een lege usb-stick op

Schakel het product uit en haal de stekker uit het stopcontact

Sluit de usb-stick aan op de SERVICE-aansluiting op de achterkant van het product

Sluit het netsnoer weer aan op het product om de update te starten

Wacht totdat de update is voltooid: Tijdens het updaten knippert het lampje op de voorkant van het product; het lampje gaat uit wanneer de update is voltooid

Koppel de usb-stick los van het product