De systeemsoftware bijwerken (met video)

Er zijn af en toe software-updates beschikbaar om de prestaties van je systeem te verbeteren. Volg deze stappen om de software bij te werken:

Zorg dat je SoundLink® Air system verbonden is met je wifi-netwerk en dat er verbinding is met internet. Het wifi-lampje op het voorpaneel hoort continu blauw te branden.

Wi-Fi-indicator

Houd op de afstandsbediening de MUTE-knop 10 seconden ingedrukt en houd het wifi-lampje in de gaten

Mute

Als het lampje twee keer groen knippert, kun je de MUTE-knop loslaten: de systeemsoftware is bijgewerkt en het systeem keert terug in de voorgaande stand

Mute

Als het lampje snel groen begint te knipperen, laat je de MUTE-knop los: er is dan een software-update nodig en het downloaden van de software begint. Het lampje blijf knipperen totdat de download voltooid is. Terwijl de update wordt geïnstalleerd, brandt het lampje drie seconden continu groen om daarna twee keer aan en uit te gaan. Dit patroon herhaald zich totdat de installatie gereed is. Aan het eind van installatie geeft het systeem een signaal en start het automatisch opnieuw op. Hierna maakt het systeem weer automatisch verbinding met je wifi-netwerk.

Opmerking: installatie van een software-update kan enkele minuten duren.

Mute

WAARSCHUWING: Haal de stekker van het SoundLink® Air system niet uit het stopcontact terwijl de systeemsoftware wordt bijgewerkt.

Opmerking: Als het wifi-lampje rood begint te knipperen, is er een systeemfout opgetreden. Neem voor hulp contact op met de Bose-klantenservice.