Je speaker updaten

Van toepassing op:

Er zijn periodieke updates beschikbaar voor je speaker. We adviseren je de Bose Connect-app te downloaden om je speaker up-to-date te houden.

Je speaker updaten met de Bose Connect-app

De Bose Connect-app controleert of er updates zijn wanneer je de app opent en verbinding maakt met je speaker. Als er een update beschikbaar is, verschijnt er een downloadpictogram. De update wordt vervolgens automatisch naar je apparaat gedownload. Dit kan tot zo'n 45 minuten duren. De voortgang wordt aangegeven door de cirkel in het downloadpictogram. Je kunt je speaker normaal blijven gebruiken, want de update wordt op de achtergrond uitgevoerd.

Als de update klaar is, wordt "UPDATE" weergegeven in de app. Klik daarop om je speaker te updaten.

Dit duurt een paar minuten. Schakel je speaker niet uit tijdens het updaten.

Je speaker handmatig updaten

Je kunt je speaker ook handmatig updaten. Ga naar btu.Bose.com en volg de instructies op het scherm. Deze methode is sneller, maar je hebt wel een computer en micro-usb-kabel nodig.