BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

Informatie over het led-statuslampje

Van toepassing op:

De lampjes op de voorkant van de speaker geven informatie over de speakerstatus.

Tv-lampje

Brandt wit wanneer de tv-bron is geselecteerd, knippert tijdens het aanpassen van het volume en knippert langzaam als het geluid is gedempt

Brandt groen wanneer de tv-bron is geselecteerd en de dialoogmodus is ingeschakeld

Knippert oranje wanneer de speaker wordt geüpdatet

Knippert rood bij een speakerfout. Haal de stekker 30 seconden uit het stopcontact en probeer het opnieuw

Bluetooth ®-lampje

Knippert blauw wanneer de speaker klaar is om verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat

Knippert wit wanneer de speaker verbinding maakt met een Bluetooth-apparaat en brandt wit zodra de speaker is gekoppeld. Eenmaal gekoppeld knippert dit lampje wanneer het volume wordt aangepast en knippert het langzaam als het geluid gedempt is

Brandt groen wanneer de luidspreker is verbonden met een Bluetooth-apparaat en de dialoogmodus is ingeschakeld