Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

'Talk radio'-modus

Van toepassing op:

Praatprogramma's op de radio kunnen sterk worden beïnvloed door de gebruikte microfoon of door het versterken van lage frequenties door sommige radiozenders. Dit gebeurt om de manier waarop spraak via een conventionele radio klinkt te verbeteren. Bij audioproducten van hoge kwaliteit kan dit leiden tot een geluid dat onnatuurlijk of dof klinkt. De Wave® radio is voorzien van een TALK RADIO-modus. In deze modus worden kunstmatig versterkte lage frequenties automatisch gecorrigeerd. Dit zorgt voor een natuurlijker geluid.

druk op de afstandsbediening tweemaal op play mode (afspeelmodus) terwijl de radio aan staat om de talk radio-modus in- of uit te schakelen. wanneer de modus is ingeschakeld, wordt 'talk radio- on' weergegeven en wanneer deze is uitgeschakeld, wordt 'talk radio– off' weergegeven.

Play Mode

Opmerking: De instelling TALK RADIO wordt automatisch geannuleerd wanneer je op een andere zender afstemt, naar een andere bron overschakelt of de Wave® radio uitzet.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback