Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Systeem instellen

Voordat je de SoundLink speaker voor de eerste keer gebruikt, sluit je deze aan op een stopcontact en laad je de accu op:

Gebruik de meegeleverde usb-naar-micro-usb-kabel.

Sluit de usb-kabel aan op een werkende usb-poort op de computer of op een usb-oplader. We raden een oplader van 1 ampère aan voor sneller opladen.

Het aan/uit-lampje knippert oranje tijdens het opladen en wordt groen wanneer het opladen is voltooid.

Tips voor het plaatsen van de luidspreker

Wanneer je de luidspreker binnenshuis gebruikt, kan de geluidskwaliteit variëren. Dit hangt af van de plaatsing van de luidspreker. Als je de luidspreker buitenshuis gebruikt, verandert de geluidskwaliteit als je je op grotere afstand van de luidspreker bevindt. Houd rekening met de volgende richtlijnen bij het plaatsen van de luidspreker:

  • Het Bluetooth-bereik van de luidspreker is 9 m. Als de afstand tussen je mobiele apparaat en de luidspreker groter wordt, kan de geluidskwaliteit achteruit gaan of de verbinding met de luidspreker worden verbroken.

    Voor optimaal geluid richt je de voorkant van de luidspreker naar je toe.
  • Voor de beste basweergave moet de achterkant van de luidspreker bij een muur worden geplaatst, maar niet direct tegen de muur aan. De basweergave vermindert naarmate de speaker zich verder van de muur bevindt. Leg de luidspreker niet op zijn rug. Het geluid komt uit zowel de voorkant als de achterkant.
  • Plaats de luidspreker niet in een kleine ruimte die alleen aan de voorkant open is, omdat dit afbreuk doet aan de geluidskwaliteit
  • Plaats de luidspreker niet op een nat of vuil oppervlak.
  • Plaats de luidspreker alleen rechtop, zodat deze rust op zijn rubbervoetjes

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback