Stand-bymodus

Van toepassing op:

het sounddock 10 bluetooth® digital music system heeft twee verschillende stand-bystanden. de eerste stand is een stand-bystand voor laden. deze stand wordt ingeschakeld wanneer je het systeem voor het eerst aansluit op het lichtnet. in deze stand wordt je ipod®/iphone® opgeladen en is het systeem gereed om af te spelen. de tweede stand is een stand-bystand met laag stroomverbruik. deze stand wordt niet geactiveerd als het dock een ipod/iphone bevat. in de stand-bystand met laag stroomverbruik brandt het stand-bylampje op het voorpaneel.

opmerking: alleen systemen die na september 2012 zijn geproduceerd hebben een aan/uit-lampje.

• Wanneer je op de uit-knop op de Bose-afstandsbediening drukt, stopt het systeem met het afspelen van muziek en wordt de stand-bystand voor laden geactiveerd. Als je nogmaals op de uit-knop op de Bose-afstandsbediening drukt, schakelt het systeem over naar de stand-bystand met laag stroomverbruik en brandt het lampje alleen als je iPod/iPhone niet in het dock staat
  • Als je het gedockte apparaat verwijdert, schakelt het systeem over naar de stand-by-stand voor laden, waarin geen lampjes branden. Als het systeem 30 minuten geen opdrachten krijgt, schakelt het over op de stand-bystand met laag stroomverbruik
  • Als het systeem in de Bluetooth-modus staat zonder dat er een apparaat is verbonden of er muziek wordt afgespeeld, dan schakelt het na 30 minuten over op de stand-bystand met laag stroomverbruik
  • Als er geen geluid wordt afgespeeld met het apparaat dat is aangesloten op AUX IN of als de stekker is verwijderd uit de AUX IN-aansluiting wordt het systeem na 30 minuten in de stand-bystand met laag stroomverbruik gezet