De luidspreker is aangesloten op het stopcontact maar schakelt niet in

Als je luidspreker is aangesloten op het stopcontact maar niet inschakelt, kun je het volgende proberen:

Controleer of de luidspreker is aangesloten op een werkend stopcontact.

Zorg dat beide uiteinden van de oplaadkabel goed zijn aangesloten.

Probeer een andere usb-oplaadkabel.

Probeer een andere usb-wandoplader of een andere usb-poort op je computer.

Sluit de luidspreker direct aan op het stopcontact als je een overspanningsbeveiliging of stekkerdoos gebruikt.

Zet het product in de verzendingsmodus om het te resetten (je instellingen en opgeslagen apparaten wordt niet gewist):

Sluit het netsnoer van de speaker aan

Houd de multifunctionele knop 10 seconden ingedrukt

Haal terwijl je de multifunctionele knop ingedrukt houdt het speakersnoer uit het stopcontact

Laat de multifunctionele knop los

Sluit het netsnoer weer aan en test de speaker

Klik hier om te controleren of er beschikbare speakerupdates zijn en deze te installeren. Probeer dit ook als je je speaker niet kunt inschakelen