Speaker kan geen verbinding maken met mobiel apparaat

Van toepassing op:

Hier volgen een paar suggesties voor wanneer je speaker geen verbinding kan maken met je mobiele apparaat.

Schakel Bluetooth op je mobiele apparaat uit en vervolgens weer in

Wis je speaker uit de Bluetooth-lijst van je apparaat en probeer opnieuw verbinding te maken

Wis de koppelingslijst van de speaker door de multifunctionele knop 10 seconden ingedrukt te houden en de speaker uit de Bluetooth-lijst van je apparaat te wissen. Verbind de speaker opnieuw met het apparaat

Reset je speaker naar de fabrieksinstellingen door de multifunctionele knop en de knop   Volume omlaag (-) 10 seconden lang tegelijk ingedrukt te houden. Het Bluetooth-lampje brandt blauw en je hoort de gesproken melding voor het instellen van de taal. Maak opnieuw verbinding tussen de speaker en je apparaat

Probeer verbinding te maken met een ander apparaat