Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Problemen met geluid oplossen

Van toepassing op:

Mijn iPod® speelt wel af, maar er komt geen geluid uit het systeem.

  • Als je net het besturingssysteem op je iPod of iPhone® hebt bijgewerkt, moet je mogelijk een paar minuten wachten voordat je het apparaat met je SoundDock system gebruikt. Hoewel de update van het besturingssysteem is voltooid, kan het soms langer duren voordat sommige apps op het Apple®-apparaat klaar zijn met updaten. Verwijder het Apple-apparaat een paar minuten uit de SoundDock en plaats het dan weer terug. Controleer of het apparaat goed in het dock zit.
  • Als je iPod in een etui of beschermhoes zit, kan deze mogelijk niet goed in het dock worden geplaatst. Als je het etui of de beschermhoes van de iPod afhaalt, kan de iPod in het dock worden geplaatst met het bijgeleverde inzetstuk.
  • Probeer de iPod te resetten. Mogelijk is er een storing opgetreden in de iPod en moet deze worden gereset. Neem contact op met Apple Support voor meer ondersteuning.
  • Sluit het systeem aan op een ander stopcontact. Mogelijk is het stopcontact de oorzaak van het probleem.
  • Reset je SoundDock system. Zet het systeem uit, haal de stekker eruit en wacht 60 seconden. Koppel het systeem weer aan de voeding en kijk of je iPod nu wel oplaadt.

Het klinkt alsof maar één van de luidsprekers op mijn systeem werkt. Kan ik de balans aanpassen?

Het systeem heeft geen balansknoppen. Probeer het volgende:

  • Als je iPod in een etui of beschermhoes zit, haal je dit eraf en plaats je de iPod weer in het dock. De iPod zit mogelijk niet goed in het dock, waardoor de audio slecht of helemaal niet werkt.
  • Probeer een ander nummer. Misschien treedt het probleem alleen op bij het nummer dat je probeert af te spelen.
  • Probeer je iPod te resetten. Neem contact op met Apple Support om erachter te komen hoe je dit doet voor jouw model.
  • Reset je SoundDock system. Zet het systeem uit, haal de stekker eruit en wacht 60 seconden. Koppel het systeem weer aan de voeding en kijk of je iPod nu wel oplaadt.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback