Het systeem installeren

De klep vormt in geopende stand een standaard voor de luidspreker.

• Er komt geen geluid uit de luidspreker zolang de klep dicht is
  • Als de klep dicht is, wordt deze op zijn plaats gehouden door magneten. In de gesloten stand beschermt de klep de luidspreker
  • Als je de klep sluit terwijl er audio wordt afgespeeld, schakel je de luidspreker uit

De klep openen:

Trek aan het stoffen flapje met het Bose®-logo

Draai de klep omlaag en vouw hem onder het apparaat. De gevouwen vlakken worden bij elkaar gehouden door magneten