Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Het systeem installeren

Van toepassing op:

Je SoundDock 10 system installeren:

Plaats het SoundDock 10 digital music system op een vlakke, stabiele ondergrond

Steek het kleine uiteinde van het netsnoer in de stroomtoevoer op de achterkant van het systeem

Steek het andere uiteinde van het netsnoer in een werkend stopcontact. Het SoundDock 10 system laat twee korte tonen horen ten teken dat het klaar is voor gebruik

Opmerking: de geluidskwaliteit van het SoundDock 10 system hangt af van de plaatsing. Als je het systeem bijvoorbeeld in een hoek zet neemt het laag toe. Als je het systeem verder weg zet van de hoek, neemt het laag is.

WAARSCHUWING: zorg dat je de ventilatie-openingen van het product niet (per ongeluk) afdekt. De sleuven aan de bovenzijde zorgen voor ventilatie van de ingebouwde elektronica en mogen niet worden geblokkeerd.

Opmerking: als je het SoundDock 10 system gebruikt, kan het voorste gedeelte met het iPod®/iPhone®-dock los aanvoelen. Dit is normaal. Dit deel van het systeem is speciaal ontworpen om te voorkomen dat de iPod/iPhone niet goed werkt als gevolg van de trillingen van de luidsprekers.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback