Het systeem installeren

Van toepassing op:

De soundbar op je tv aansluiten

Kijk aan de achterkant van de tv of er een HDMI eARC- of HDMI ARC-aansluiting is

Opmerking: Als de tv geen HDMI-aansluiting met de aanduiding eARC of ARC heeft, gebruik dan de optische kabel om de tv op de soundbar aan te sluiten. Alleen met een HDMI-ingang met ARC-functionaliteit (Audio Return Channel) kan de tv de audio naar de soundbar sturen.

Sluit één uiteinde van de HDMI-kabel aan op de HDMI eARC- of HDMI ARC-aansluiting van je tv

Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de HDMI (ARC)-aansluiting op de soundbar

De soundbar op het lichtnet aansluiten

Sluit het netsnoer aan op de voedingsingang aan de achterkant van de soundbar

Steek de stekker van het netsnoer in een stopcontact. Als het stopcontact goed werkt, wordt de soundbar automatisch ingeschakeld

netsnoer van muur naar soundbar

De Bose Music-app downloaden

Download de Bose Music-app op je mobiele apparaat via Google Play of de Apple App Store

pictogram van bose music-app op een mobiel apparaat

De Bose Music-app is alleen verkrijgbaar voor apparaten waarop de besturingssoftware minimaal versie Android 5.1 of iOS 10.3.3 is. Kindle-apparaten worden niet ondersteund.

Log in op de app met je bestaande Bose-accountgegevens of volg de aanwijzingen in de app op om een Bose Music-account te maken.

Nadat je de soundbar aan je account hebt toegevoegd, kun je muziekstreamdiensten aan het account koppelen.

De soundbar toevoegen aan je Bose Music-account

Tik in de Bose Music-app op het pictogram van hoofdtelefoon en speaker in de linkerbovenhoek om naar het My Bose-scherm te gaan

Hoofdtelefoon- en speakerpictogram van de Bose Music-app

Tik in het My Bose-scherm op + om een systeem aan je account toe te voegen

Volg de instructies in de app om verbinding te maken met de speaker en de wifi-netwerkverbinding in te stellen.

Opmerking: als je het product niet ziet:

• Sluit de Bose Music-app op alle apparaten in de omgeving en
  • schakel Bluetooth in op het apparaat waarop de app wordt uitgevoerd
  • Houd het apparaat waarop de app wordt uitgevoerd dicht bij het product
  • Koppel het product los van het lichtnet en wacht 30 seconden

De ADAPTiQ-audiokalibratieprocedure beginnen

Je hebt ongeveer tien minuten nodig om dit proces te voltooien; in de ruimte moet het stil zijn.

Tik op de afbeelding van de soundbar in de rechterbenedenhoek van het scherm

Selecteer Instellingen > ADAPTiQ > ADAPTiQ uitvoeren

Volg de instructies van de app om de geluidsprestaties van de soundbar te optimaliseren voor de akoestiek van het luistergebied

Als je in de toekomst een optionele basmodule of surround-speakers koppelt, de soundbar op een andere plek neerzet of meubels verplaatst, voer je de ADAPTiQ-audiokalibratie opnieuw uit om een optimale geluidskwaliteit te waarborgen.

De universele afstandsbediening programmeren om andere apparaten te bedienen

Tik op de afbeelding van de soundbar in de rechterbenedenhoek van het scherm

Selecteer Instellingen

Selecteer TV om de afstandsbediening te configureren voor het bedienen van de tv

Selecteer Bronnen om de afstandsbediening te configureren voor het bedienen van andere apparaten, zoals een kabel- of satellietdecoder of een cd-speler.

Volg de instructies van de app om het programmeren van de afstandsbediening te voltooien