Over je speaker

Inhoud

In de doos zitten een Bose® SoundLink® Micro Bluetooth speaker, usb-kabel, gebruikershandleiding en garantiekaart.

Connect-app

Met draadloze Bluetooth-technologie kun je muziek van mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptopcomputers streamen. Voordat je muziek kunt streamen vanaf een apparaat, moet je het apparaat met je speaker verbinden.

Download de Bose Connect-app in de Apple App Store of Google Play Store en volg de verbindingsinstructies op het scherm.

Waterbestendigheid

De speaker heeft de classificatie IPX7 voor waterbestendigheid en IPX4 voor spatwaterbestendigheid. De speaker kan maximaal 30 minuten onder water worden gedompeld tot een diepte van 1 meter. Dit betekent dat je de speaker kunt gebruiken onder de douche of in de regen of de sneeuw.
Dompel de speaker niet onder in water dieper dan 1 m.

De band gebruiken

De band is bedoeld om de speaker gemakkelijker mee te nemen. Buig en verstel de band om de speaker vast te maken aan een voorwerp, zoals je fietsstuur of de draagband van je rugzak.

Specificaties

Gewicht: 0,29 kg
Bluetooth-bereik: 9 m
Ingangsspecificaties: 5 V, 1,5 A
Oplaadtemperatuur: 0 °C - 50 °C (32 °F - 122 °F)
Ontlaadtemperatuur: -20 °C - 70 °C (-4 °F - 158 °F)
Oplaadtijd: 3 tot 4 uur, afhankelijk van de usb-bron
Gebruikstijd accu: Maximaal 6 uur, afhankelijk van het volume

Je speaker schoonmaken

Het kan nodig zijn de speaker regelmatig schoon te maken.

• Reinig het oppervlak van de speaker met een zachte, vochtige doek (alleen water)
  • Gebruik geen oplosmiddelen, chemicaliën of schoonmaakmiddelen die alcohol, ammoniak of schuurmiddelen bevatten

Lees ook onze andere artikelen voor meer informatie over het koppelen van je speaker, gesproken meldingen, de party- en stereomodus, de knoppen op de speaker, statuslampjes, het oplossen van problemen en meer...