Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De sleepbuds configureren

Van toepassing op:

Voordat je begint

De sleepbuds zijn ontworpen om lawaai en storende geluiden te maskeren terwijl je ligt te slapen. Hierdoor kan het zijn dat je andere geluiden, zoals alarmen, waarschuwingssystemen, mensen en huisdieren, ook niet hoort.

Een passend volume instellen

Voor een goede balans tussen het maskeren van lawaai en bewust blijven van je omgeving stel je een volumeniveau in dat aansluit op jouw vereisten. Het volume moet hoog genoeg zijn om storende geluiden te maskeren, maar niet zo hoog dat je de geluiden die je wel wilt horen ook niet meer hoort.

Stel in de Bose Sleep-app het volume in op het laagste niveau en voer dit dan geleidelijk op tot je het juiste niveau hebt bereikt. Hoe lager het volume, des te groter de kans dat je geluiden die je wel wilt horen ook hoort.

Tips om je meer bewust te blijven van je omgeving

Als je je zorgen maakt of je nog wel genoeg kunt horen als je de sleepbuds in hebt, probeer dan het volgende:

Basistips:

  • De Bose Sleep-app waarschuwt als het volume boven een bepaald niveau komt. Zorg dat het volume hieronder blijft als je het omgevingsgeluid beter wilt horen. Op basis van onderzoek menen we dat je hierdoor het omgevingsgeluid beter hoort wanneer je de sleepbuds in hebt
  • Als je niet alleen slaapt, kun je je partner vragen om je zo nodig te waarschuwen als je de sleepbuds in hebt

Aanvullende tips:

Deze tips maken de sleepbuds minder effectief wat het maskeren van lawaai betreft, maar zorgen er wel voor dat je je bewust blijft van je omgeving.

  • Doe één sleepbud in
  • Stel het huidige maskerende geluid zo in dat het na een bepaalde tijd stopt en niet de hele nacht doorspeelt. Dit doe je door in de Bose Sleep-app een slaaptimer in te stellen voor het huidige maskerende geluid

De Bose Sleep-app downloaden

Download de gratis Bose Sleep-app. Deze heb je nodig om de sleepbuds te bedienen, wekkers in te stellen, maskerende geluiden te selecteren en geavanceerde instellingen te configureren.

Aanzetten

Schuif met het Bose-logo recht naar je toe gericht het deksel van het oplaaddoosje van je af om het te openen

Wacht tot de oplaadlampjes van de sleepbuds langzaam wit knipperen en haal ze uit het oplaaddoosje

Uitschakelen

Doe de sleepbuds in het oplaaddoosje om ze uit te schakelen. Wacht tot de oplaadlampjes van de sleepbuds langzaam wit knipperen en sluit het oplaaddoosje.

Verbinding maken met een mobiel apparaat

Haal de sleepbuds uit het oplaaddoosje, open de Bose Sleep-app en volg de aanwijzingen in de app. Met de Bose Sleep-app kun je de sleepbuds bedienen, wekkers instellen, maskerende geluiden selecteren en geavanceerde instellingen configureren.

De verbinding met een mobiel apparaat verbreken

Gebruik de Bose Sleep-app om de verbinding met een apparaat te verbreken.

Opmerking: Je kunt ook de Bluetooth-functie op het apparaat uitschakelen om de verbinding te verbreken. Als je de Bluetooth-functie op je apparaat uitschakelt, wordt de verbinding met alle andere apparaten verbroken.

Opnieuw verbinding maken met een mobiel apparaat

Wanneer de sleepbuds worden ingeschakeld, wordt de verbinding met het laatst verbonden apparaat hersteld.

OPMERKING: Het apparaat moet zich binnen het bereik bevinden (9 m) en ingeschakeld zijn.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback