Het systeem installeren

Het systeem installeren:

Sluit één uiteinde van de audio-ingangskabel aan op de aansluiting voor de Acoustimass®-module op de bedieningsconsole

Sluit het andere uiteinde van de audio-ingangskabel aan op de aansluiting voor het mediacenter op de Acoustimass®-module

Sluit de RCA-stekker (tulpstekker) van elke luidsprekerkabel aan op de vijf luidsprekeraansluitingen op de Acoustimass-module

Sluit een HDMI®-kabel aan op de HDMI-aansluiting aan de achterkant van de televisie

Sluit het andere uiteinde van de HDMI-kabel aan op de HDMI OUT Video to TV-aansluiting op de bedieningsconsole

Sluit het netsnoer aan op de stroomtoevoer van de Acoustimass-module en op een stopcontact

Sluit de kabel die met de voeding is verbonden aan op de stroomtoevoer van de bedieningsconsole

Sluit het tweeledige uiteinde van het stroomsnoer aan op de stroomtoevoer en het andere uiteinde op een stopcontact

Opmerking: Je kunt een "HDMI-naar-DVI"-kabel gebruiken voor monitoren die geen HDMI-ingang hebben. Het gebruik van "HDMI-naar-DVI"-adapters of -schakelaars wordt niet ondersteund.

Bij Luidsprekers plaatsen vind je suggesties voor het plaatsen van de luidsprekers.