De schakelaars van de bedieningsmodule instellen

Van toepassing op:

Bij levering van de headset staan de schakelaars in een positie die in de fabriek is ingesteld. Je kunt de schakelaars in het batterijvak van de bedieningsmodule in een andere positie zetten.

Het batterijvak openen

Druk stevig op de vingeruitsparing en schuif het klepje omlaag. Het klepje is aan de module bevestigd. Probeer het niet los te maken.

Opmerking: het klepje van het batterijvak is zo ontworpen dat het stevig op zijn plaats blijft zitten. Je moet misschien wat extra kracht zetten als je op het klepje drukt om het omlaag te kunnen schuiven.

De schakelaar

Deze schakelaars worden voor het volgende gebruikt: Prioriteit (BT-AUX), Intercom (MON-ST), functie Auto On (automatisch inschakelen) en functie Auto Off (automatisch uitschakelen).

De functie Auto On (automatisch inschakelen) is alleen beschikbaar voor versies die voeding van een vliegtuig kunnen gebruiken.

De optie Intercom (MON-ST) is alleen beschikbaar voor headsetconfiguraties die tweekanaals- of stereo-intercomsystemen ondersteunen.

de optie priority (bt-aux) is alleen beschikbaar voor bluetooth®-headsets.

De schakelaars in een andere positie zetten

Open het batterijvak.

Verwijder de batterijen. In het batterijvak kun je de positie van de schakelaars bekijken en wijzigen.

Gebruik een pen of een kleine, platte schroevendraaier om de schakelaar in een andere positie te zetten.

In de tabel staan de verschillende posities, de standaardinstelling en de functie van elke schakelaar:

priority (alleen beschikbaar voor bluetooth-headsets):
hiermee bepaal je de prioriteit van twee secundaire audiobronnen. selecteer bt om de (draadloze) bluetooth-verbinding een hogere prioriteit te geven. selecteer aux om de verbinding via een kabel een hogere prioriteit te geven.

intercom (alleen beschikbaar voor headsetconfiguraties die tweekanaals- of stereo-intercomsystemen ondersteunen):
voor de meeste configuraties gebruik je de fabrieksinstelling voor mono-audiosystemen (voor audio in beide oren). stel de schakelaar in op stereo (st) als het vliegtuig beschikt over een stereo-intercom.

auto on (alleen beschikbaar voor headsets die voeding van een vliegtuig kunnen gebruiken):
gebruik de fabrieksinstelling om de functie auto on (automatisch inschakelen) te activeren. de headset wordt ingeschakeld als de stroomtoevoer van het vliegtuig beschikbaar is. zet de schakelaar op off (uit) om de functie auto on (automatisch inschakelen) te deactiveren. als de schakelaar in de positie off (uit) staat, moet de gebruiker de headset handmatig inschakelen.

auto off (automatisch uitschakelen):
standaard ingeschakeld om de functie auto off (automatisch uitschakelen) te gebruiken. de headset wordt uitgeschakeld nadat deze drie tot negen minuten niet is gebruikt. zet de schakelaar op off (uit) om de functie auto off (automatisch uitschakelen) te deactiveren. als de schakelaar in de positie off (uit) staat, moet de gebruiker de headset handmatig uitschakelen.