Overscan instellen op een settopbox

Deze instelling helpt om randartefacten in sommige video's te verbergen. De optie is beschikbaar voor settopboxen.

Om de instelling voor bron-overscan te wijzigen, volg je deze stappen:

Zet de tv aan en selecteer de tv-video-ingang die op het Lifestyle® system is aangesloten

druk op de afstandsbediening op source en selecteer vervolgens met de pijl omhoog of de pijl omlaag de videobron (cable (kabel), satellite (satelliet), etc.) die je wilt aanpassen. druk op ok om te bevestigen

druk op more

druk op de pijl naar rechts om het pictogram "options" te selecteren en druk op ok

druk op de pijl omhoog of de pijl omlaag om "[video source] overscan" (overscan [videobron]) te selecteren

druk op de pijl naar links of de pijl naar rechts om de instellingen te wijzigen naar "on" (aan) of "off" (uit)

druk op exit (sluiten) om het menu te verlaten