GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER EN GRATIS RETOURNEREN

De modus voor het delen van producten instellen

Van toepassing op:

meer...

Het delen van producten maakt het gebruikers van hetzelfde wifi-netwerk gemakkelijk om dezelfde Bose-producten te bedienen met hun eigen Bose Music-account. Door producten te delen, kunnen gebruikers op het netwerk:

  • Luisteren naar afspeellijsten en stations van muziekdiensten die zijn gekoppeld aan hun eigen Bose Music-account
  • Afspelen, pauzeren en het volume aanpassen (op het gedeelde product of op gegroepeerde producten)
  • Productinstellingen aanpassen
  • De voice assistant verwijderen en een account voor een nieuwe voice assistant instellen
  • Een nieuwe preset toewijzen of bestaande presets wijzigen

Opmerking: vrienden en familie die geen Bose Music-account hebben, kunnen ook muziek afspelen via een Bluetooth-verbinding of via een app van derden die afspelen via wifi ondersteunt.

De deelmodus wijzigen

Tik in de Bose Music-app op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek

Het product selecteren

Tik op de productafbeelding in de rechterbenedenhoek

Tik op Instellingen en delen en kies je of je met andere netwerkgebruikers wilt delen

Opmerking: Wanneer delen voor een product is uitgeschakeld, kunnen gebruikers die al aan het product waren toegevoegd terwijl delen was ingeschakeld het product nog steeds bedienen en wijzigingen maken. Extra gebruikers kunnen het product niet toevoegen. Om het product niet meer te delen met gebruikers die het product op hun account hebben toegevoegd, herstel je de fabrieksinstellingen van het systeem, stel je het systeem opnieuw in en kies je er tijdens de installatie voor om het product niet te delen.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback