Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Bluetooth®-audioprioriteit instellen

Wanneer de headset op de intercom van het vliegtuig is aangesloten, hoor je altijd intercomaudio. Deze audio kan niet door de headset worden gedempt. Als je met een Bluetooth-apparaat verbinding maakt met de headset, kun je kiezen hoe je de audio hiervan samen met de intercomaudio hoort. Hiervoor gebruik je de Bluetooth-prioriteitsschakelaar op de bedieningsmodule:

Bluetooth-prioriteitsschakelaar in de stand MUTE

Intercom prioriteit boven Bluetooth

Als er een intercomsignaal wordt gedetecteerd, wordt de Bluetooth-audio tijdelijk gedempt. De Bluetooth-audio is weer te horen nadat de intercomaudio is opgehouden.

Bluetooth-prioriteitsschakelaar in de stand MIX

Intercom gemengd met Bluetooth

Bluetooth-audio gemengd met de intercomaudio. Je blijft tijdens communicatie via de intercom Bluetooth-geluid horen.

Bluetooth-prioriteitsschakelaar in de stand OFF

Alleen intercom

In de stand Off (uit) wordt de Bluetooth-functie uitgeschakeld evenals alle antennes. Alleen intercomaudio is actief. Bluetooth-audio is uitgeschakeld.

 

Opmerking: Als je overschakelt naar de stand OFF (uit) terwijl je bent verbonden met een Bluetooth-bron, moet je mogelijk de Bluetooth-verbinding herstellen als je de headset weer aanzet.

Opmerking: Als je belt of wordt gebeld, wordt het geluid van andere Bluetooth-audio automatisch gedempt als de Bluetooth-prioriteitsschakelaar in de positie MUTE (dempen) of MIX (mengen) staat. Tijdens een Bluetooth-gesprek hoor je zowel de intercom als het telefoongesprek.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback