Presets instellen en afspelen

Met presets roep je snel je favoriete muziekdiensten, speellijsten, artiesten of albums op. Na het instellen kun je met een eenvoudige druk op een knop of via de Bose Music-app op elk moment je favoriete muziek afspelen.

Presets instellen

De speakerknoppen gebruiken

Open de Bose Music-app en speel de content die je als preset wilt opslaan

Op de afstandsbediening van de speaker houd je het gewenste presetnummer (1-6) ingedrukt totdat je een toon hoort

De Bose Music-app gebruiken

Opmerking: Een muziekdienst die je via de Amazon Alexa assistant opvraagt, kan niet als preset worden ingesteld. Open in plaats daarvan de Bose Music-app en voeg de dienst – indien beschikbaar – toe aan je Bose Music-account; volg daarna onderstaande stappen.

In de Bose Music-app tik je op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek

Selecteer het product waarop je de preset wilt opslaan

Op een van de volgende manieren kun je een preset opslaan:

Terwijl de bron die je als preset wilt opslaan wordt afgespeeld, houd je een presetnummer ingedrukt totdat de preset is ingesteld

Opmerking: Presets worden bij het product opgeslagen; als je dus meerdere producten hebt, kan elk product eigen, unieke presets hebben.

Een preset afspelen

Als een preset eenmaal is opgeslagen, kun je die afspelen door de nummers op de afstandsbediening van je systeem of op de Bose Music-app te gebruiken.