Presets instellen en afspelen

Met presets roep je snel je favoriete muziekdiensten, speellijsten, artiesten of albums op. Na het instellen kun je met een eenvoudige druk op een knop of via de Bose Music-app op elk moment toegang krijgen tot je muziek. Als je meerdere Bose-smartproducten hebt, kan elk product zijn eigen unieke presets hebben.

Opmerking: Als je je spraakassistent vraagt om een muziekdienst af te spelen, kun je die niet als preset instellen. Open in plaats daarvan de Bose Music-app en voeg de dienst – indien beschikbaar – toe aan je Bose Music-account; volg daarna onderstaande stappen.

Presets instellen

De speakerknoppen gebruiken

Open de Bose Music-app en speel de content die je als preset wilt opslaan

Druk op de gewenste preset (1–6) aan de bovenkant van de speaker totdat met een toon en op de display wordt aangegeven dat de preset is opgeslagen

De Bose Music-app gebruiken

Open de Bose Music-app en speel de content die je als preset wilt opslaan

Tik op het My Bose -pictogram in de linkerbovenhoek

Selecteer het product waarop je de preset wilt opslaan

Houd het gewenste presetnummer ingedrukt totdat de preset is ingesteld

Een preset afspelen

Als een preset eenmaal is opgeslagen, kun je die afspelen door de nummers op je speaker of op de Bose Music-app te gebruiken.