Het verzenden van Bluetooth-audio naar meerdere SoundTouch systems

Van toepassing op:

meer...

Een SoundTouch system met Bluetooth kan het geluid dat het afspeelt van een aangesloten Bluetooth-apparaat naar de andere SoundTouch systems in je netwerk sturen, zelfs als die andere systemen Bluetooth niet ondersteunen.

Voordat je begint:

Zorg ervoor dat je een SoundTouch system hebt dat Bluetooth ondersteunt. Als je dat niet zeker weet, raadpleeg dan SoundTouch systems met Bluetooth-connectiviteit

Bluetooth-audio opnieuw uitzenden naar meerdere systemen:

1. Koppel je Bluetooth-apparaat aan je SoundTouch system. Voor hulp, zie Een Bluetooth-apparaat koppelen met behulp van de SoundTouch-applicatie
  2. Aan de onderkant van de app, tik je of klik je op de systeemnaam om de systeemknoppen te openen
  3. Veeg de systeempictogrammen naar links of rechts om je SoundTouch system met Bluetooth te vinden
  4. Selecteer onder de volumeregelaar het teken ‘+’ rechts van de gewenste systeemnamen die je wil horen, of kies ‘ALLES AFSPELEN’ om alle systemen te horen

Tips voor het beheer van gegroepeerde systemen

• Je kunt van de systemen op je netwerk zelf kiezen welke je aan een groep toevoegt of je kunt snel alle systemen toevoegen door ‘ALLES AFSPELEN’ te selecteren
  • Verwijder een systeem uit een groep door op de ‘X’ naast de naam van dat systeem te klikken of te tikken
  • Elk SoundTouch system heeft zijn eigen volumeregeling. Er is een hoofdvolume onder de systemen om het volume van alle systemen in de groep te verhogen of te verlagen, met behoud van het relatieve volume ten opzichte van elkaar
  • Bluetooth heeft een bereik van ongeveer 9 meter, dat kan worden verminderd door interferentie, zoals muren of deuren. Houd het Bluetooth-apparaat tijdens het streamen met Bluetooth binnen 9 meter van de host om de Bluetooth-verbinding van het apparaat te behouden