Het Bluetooth®-apparaat voor audio-uitvoer selecteren op een Mac®

Volg de onderstaande stappen om het audio-uitvoerapparaat te selecteren op een Macintosh® met OS X 10.4.6 of een hogere versie:

Klik linksboven in het scherm op het Apple®-menu.

Klik in het Apple-menu op "Systeemvoorkeuren..."

Klik op het pictogram "Geluid".

klik op het tabblad "uitvoer" en selecteer het bluetooth®-apparaat in de lijst met beschikbare opties.

Klik op de "rode" knop om het configuratiescherm te sluiten.

Speel audio af via de computer (zoals iTunes®) om de wijziging toe te passen.