Door andere gekoppelde apparaten bladeren

Volg de onderstaande stappen om muziek af te spelen via een apparaat dat in het geheugen van de luidspreker staat, maar dat niet verbonden is:

druk op de bluetooth-knop om te horen welke apparaten op dat moment zijn verbonden.

Bluetooth

druk (binnen drie seconden) opnieuw op de bluetooth-knop om verbinding te maken met het volgende gekoppelde apparaat.

Bluetooth

Herhaal stap 2 totdat je de naam van het juiste apparaat hoort.

je kunt deze functie alleen gebruiken als gesproken instructies zijn ingeschakeld. zie voor meer informatie gesproken instructies in-/uitschakelen

opmerking: met deze methode kun je maar met één bluetooth-apparaat tegelijk verbinding maken.