De soundbar terugzetten naar de fabrieksinstellingen

Van toepassing op:

Houd op de afstandsbediening de Aan/uit-knop en de Vooruit-knop 5 seconden ingedrukt

Houd Aan/uit-knop en Vooruit-knop op de afstandsbediening ingedrukt

De soundbar wordt dan opnieuw gestart. Wanneer het terugzetten naar de fabrieksinstellingen klaar is, brandt de lichtbalk continu oranje.

Open de Bose Music-app op je mobiele apparaat, voeg de soundbar toe aan je Bose Music-account en maak opnieuw verbinding met je netwerk