Opnieuw verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat

Als de hoofdtelefoon wordt ingeschakeld, probeert deze opnieuw verbinding te maken met maximaal twee laatst verbonden apparaten. De apparaten moeten zich binnen het bereik bevinden en ingeschakeld zijn

Als je op de aan/uit-/Bluetooth-knop drukt, hoor je welk apparaat is verbonden. Druk binnen drie seconden nogmaals op de aan/uit-/Bluetooth-knop om de hoofdtelefoon te verbinden met het volgende apparaat in de koppelingslijst van de hoofdtelefoon. Herhaal dit totdat je de naam van het juiste apparaat hoort

Als je apparaat niet automatisch verbinding maakt:

Selecteer je hoofdtelefoon in de Bluetooth-koppelingslijst op je apparaat

Als je Bluetooth-apparaat NFC ondersteunt, tik dan met het NFC-aanraakpunt op je apparaat tegen de achterkant van de in-line afstandsbediening