De universele afstandsbediening programmeren

Van toepassing op:

De Bose Soundbar Universal Remote is een optioneel accessoire voor de Soundbar 500.

Download de Bose Music-app op je mobiele apparaat via Google Play of de Apple App Store.

Smartphone met de Bose Music-app

De Bose Music-app is alleen verkrijgbaar voor apparaten waarop de besturingssoftware minimaal versie Android 5.1 of iOS 10 is. Kindle-apparaten worden niet ondersteund.

Open de Bose Music-app en tik op de afbeelding van de soundbar in de rechterbenedenhoek van het scherm

Als de afbeelding van een ander product is, tik je op het My Bose-pictogram linksboven, selecteer je de soundbar en tik je op de afbeelding van de soundbar rechtsonder.

Selecteer Instellingen

In het gedeelte voor de universele afstandsbediening:

• Selecteer Tv om de afstandsbediening te configureren voor het bedienen van je tv
  • Selecteer Configureren om de afstandsbediening te configureren voor het bedienen van andere apparaten, zoals een kabel-/satellietkastje of cd-/dvd-speler
  • Als deze opties niet worden weergegeven, selecteer je Geavanceerd om de Bose Soundbar Universal Remote eerst aan de soundbar te koppelen

Volg de instructies in de app om het programmeren van de afstandsbediening te voltooien De instructies zijn verschillend voor het configureren van een tv of een ander apparaat