In-/uitschakelen

Inschakelen:

Haal de hoofdtelefoon uit het oplaadetui.

Een gesproken melding uit het rechteroordopje geeft het accuniveau en de Bluetooth -status aanindicator on each earbud blinks blue.

Opmerking: Je moet de hoofdtelefoon dragen om de gesproken meldingen te horen.

Uitschakelen:

Plaats beide oordopjes in het oplaadetui.

Stand-bytimer

De stand-bytimer spaart de accu wanneer de hoofdtelefoon niet in het oplaadetui is geplaatst en niet wordt gebruikt. De hoofdtelefoon schakelt over naar stand-by wanneer het geluid is gestopt en er 20 minuten lang geen knoppen zijn ingedrukt. Als je de hoofdtelefoon wilt activeren, druk je op de Bluetooth-knop op het linkeroordopje en op een willekeurige knop op het rechteroordopje.

Opmerking: Als je de timer wilt uitschakelen of het aantal minuten wilt instellen waarna de hoofdtelefoon automatisch naar stand-by gaat, gebruik je de Bose® Connect-app.