GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER EN GRATIS RETOURNEREN

Slechte geluidskwaliteit

  • Probeer een ander apparaat of andere muziek-app
  • Zet de EQ-instellingen, basversterking en eventuele andere functies van je apparaat om het geluid te verbeteren op 'off' (uit) of 'flat' (vlak) indien van toepassing.
  • Controleer of de hoofdtelefoon is ingeschakeld en goed is aangesloten op de hoofdtelefoonaansluiting van je smartphone of apparaat.
  • Probeer een andere maat StayHear+ oordopje.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback