Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De luidspreker plaatsen

Binnenshuis kan de toonkwaliteit variëren afhankelijk van waar je de SoundLink® speaker plaatst. Wanneer je de luidspreker verplaatst in of naar een andere ruimte in huis, is het volgende van belang:

  • De luidspreker klinkt het best wanneer deze op een plank, werkblad, bureau of tafel is geplaatst op een hoogte van circa 60-120 cm.
  • De beste basrespons krijg je door de luidspreker bij een muur te plaatsen. Een plek meer naar het midden van de ruimte is minder gunstig.
  • Wanneer je de luidspreker gebruikt, gebruik dan altijd de cover als steun. Leg de luidspreker niet op zijn rug. Het geluid komt uit zowel de voorkant als de achterkant.
  • Plaats de luidspreker niet in een kleine ruimte die alleen aan de voorkant open is. Dit doet afbreuk aan de geluidskwaliteit.
  • Plaats de luidspreker niet op een nat of vuil oppervlak. Hierdoor kan er vuil, zand of vocht op de luidspreker terechtkomen wanneer je de cover sluit.

Opmerking: als je de luidspreker buitenshuis gebruikt, houd er dan rekening mee dat de toonkwaliteit verandert naarmate je je verder van de luidspreker bevindt.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback