Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Je Bluetooth-apparaat koppelen met NFC

NFC (Near Field Communication) is een communicatiemethode die alleen werkt voor apparaten die zich op een paar centimeter afstand van elkaar bevinden. Als je apparaat NFC ondersteunt, kun je het apparaat eenvoudig koppelen aan de luidspreker:

Zet de SoundLink speaker aan, ontgrendel je Bluetooth-apparaat en schakel op beide apparaten de Bluetooth- en NFC-functie in. Dit kun je meestal doen in het instellingenmenu van het apparaat. Lees de gebruikershandleiding van je apparaat voor meer informatie.

Tik met het NFC-aanraakpunt van het Bluetooth-apparaat tegen het midden van de bovenkant van de SoundLink speaker. Mogelijk wordt je gevraagd de koppeling te accepteren

Opmerking: Mogelijk moet je met verschillende plekken van het apparaat tikken om het NFC-aanraakpunt te vinden. De locatie van het aanraakpunt verschilt per apparaat, maar zit bij smartphones meestal aan de achterkant.

Na de koppeling laat de speaker een toon horen en, als dit is ingeschakeld, de gesproken melding ‘Verbonden met <naam apparaat>’. De Bluetooth-indicator van de speaker licht ook wit op ter bevestiging.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback