Je Bluetooth®-apparaat koppelen aan je Soundlink Mobile speaker

De koppeling wordt tot stand gebracht wanneer twee Bluetooth®-apparaten met elkaar communiceren en verbinding maken. Gegevens over deze koppeling worden opgeslagen in het geheugen van beide apparaten. Wanneer je een apparaat hebt gekoppeld aan de SoundLink® speaker, hoef je dit doorgaans niet opnieuw te doen. Je kunt de SoundLink® speaker koppelen aan maximaal zes Bluetooth®-apparaten. De speaker kan echter slechts met één apparaat tegelijk verbinding maken en audio van dat apparaat afspelen.

Voer deze stappen uit om een Bluetooth®-apparaat te koppelen:

Bluetooth-knop op de SoundLink speaker
  • Zet zowel het Bluetooth®-apparaat als de SoundLink® speaker aan en houd de Bluetooth®-knop op de speaker drie seconden ingedrukt om deze detecteerbaar te maken. Het Bluetooth®-lampje op de voorkant van de speaker gaat om de seconde langzaam aan en uit om aan te geven dat de speaker in de detectiemodus staat
  • Zoek je speaker bij de Bluetooth-instellingen op je apparaat. Deze functie heet mogelijk ‘Apparaat toevoegen’ of ‘Nieuw apparaat koppelen’. Hierdoor kan je apparaat de SoundLink® speaker detecteren
  • Selecteer ‘Bose SoundLink’ in de Bluetooth®-lijst op je apparaat
  • Als op het apparaat om een code wordt gevraagd, voer je de cijfers '0000' (vier nullen) in en druk je op 'OK'. Sommige apparaten vragen je ook om de verbinding te accepteren. Het Bluetooth®-apparaat geeft aan wanneer het koppelen klaar is. De SoundLink® speaker geeft aan dat het koppelen klaar is wanneer het Bluetooth®-lampje stopt met knipperen en continu blijft branden.

Verbinding maken met een apparaat

Om verbinding te maken met een gekoppeld apparaat druk je op de Bluetooth®-knop van de SoundLink® speaker. Het Bluetooth®-lampje gaat om de seconde tweemaal langzaam aan en uit totdat de verbinding met het apparaat tot stand is gebracht. Wanneer de luidspreker en het apparaat zijn verbonden, stopt het lampje met knipperen en blijft het branden.

Aanvullende apparaten koppelen

Schakel het extra Bluetooth®-apparaat en de SoundLink® speaker in. Houd de Bluetooth®-knop van de luidspreker 3 seconden ingedrukt om de detectiemodus van de speaker te activeren. Volg stap 2-4 hierboven.

Opmerking: het SoundLink®-geheugen kan maximaal zes gekoppelde apparaten bevatten. Je kunt meer dan zes apparaten koppelen, maar het geheugen onthoudt maar zes apparaten. Wanneer het geheugen vol is en er wordt nog een apparaat gekoppeld, wordt het apparaat dat het langst geleden is gebruikt uit het geheugen verwijderd en vervangen door het zojuist gekoppelde apparaat.

Het geheugen wissen

Houd de Bluetooth®-knop op de SoundLink® speaker ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat je een toon hoort. Op de SoundLink®-luidspreker worden alle Bluetooth®-apparaten uit het geheugen gewist en vervolgens wordt de speaker opnieuw detecteerbaar.