Een Bluetooth®-apparaat koppelen

Je kunt je Bose®-systeem koppelen met Bluetooth®-apparaten van derden, zoals smartphones, tablets of muziekspelers, die A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) ondersteunen. Apparaten kunnen een andere versie van Bluetooth® gebruiken. Daardoor kunnen aspecten als compatibiliteit, geluidskwaliteit, draadloos bereik en prestaties ook variëren. De meeste apparaten hebben een draadloos bereik van maximaal 9 meter.

Voer deze stappen uit om een Bluetooth®-apparaat te koppelen:

Verwijder de usb-dongle uit je computer.

houd op de afstandsbediening de knop voor  draadloze bron  minstens 3 seconden ingedrukt. wanneer het lampje voor de draadloze bron op je bose-systeem langzaam "knippert", is de detectiemodus geactiveerd.

Draadloze bron

Ga op je mobiele apparaat naar de Bluetooth®-instellingen. In de lijst selecteer je "Bose SoundLink Audio". Als er geen producten verschijnen in de lijst, moet je op je apparaat "scannen naar apparaten".

Opmerking: als een toegangscode is vereist om de koppeling tot stand te brengen, voer je '0000' in.

Wacht op een geluidssignaal van het Bose-systeem. Dit geeft aan dat de koppeling is gemaakt.