BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

Een Bluetooth®-apparaat koppelen

de koppeling wordt tot stand gebracht wanneer twee bluetooth®-apparaten met elkaar communiceren en verbinding maken. gegevens over deze koppeling worden opgeslagen in het geheugen van beide apparaten. wanneer je een apparaat hebt gekoppeld aan de soundlink® colour bluetooth speaker, hoef je dit doorgaans niet opnieuw te doen. je kunt de luidspreker koppelen aan maximaal acht bluetooth-apparaten. de luidspreker kan echter slechts met twee apparaten tegelijk verbinding maken en audio van die apparaten afspelen.

Voer deze stappen uit om een Bluetooth-apparaat te koppelen:

schakel het bluetooth-apparaat en de soundlink® colour speaker in. druk op de bluetooth-knop op de luidspreker om de detectiemodus te activeren. het bluetooth-lampje op de luidspreker gaat knipperen. dit geeft aan dat hij detecteerbaar is.

Bluetooth

stel het bluetooth-apparaat in op "discoverable" (detecteerbaar). hierdoor kan je apparaat de soundlink® colour speaker detecteren.

open de lijst met bluetooth-apparaten in de gebruikersinterface van het apparaat. selecteer "bose colour soundlink" in de lijst.

als het bluetooth-apparaat om een wachtwoord vraagt, voer je '0000' (vier nullen) in en druk je op "ok". sommige apparaten vragen je ook om de verbinding te accepteren.

als de koppeling tot stand is gebracht, hoor je een geluidssignaal en blijft het bluetooth-lampje wit branden.

Voer de volgende stappen uit om verbinding te maken met een eerder gekoppeld apparaat:

schakel de luidspreker in door op het aan/uit-knopje te drukken. het bluetooth-lampje gaat wit knipperen.

Aan/uit-knop

zorg dat bluetooth is ingeschakeld op je mobiele apparaat. als de koppeling tot stand is gebracht, hoor je een geluidssignaal en blijft het bluetooth-lampje wit branden.

opmerking: als de luidspreker in de detectiemodus staat (blauw knipperend) en je terug wilt naar de verbindingsmodus, druk je op bluetooth. het lampje knippert wit en de soundlink® colour speaker wordt in de verbindingsmodus gezet.

Bluetooth

Geheugen van de luidspreker

het geheugen van de soundlink® colour speaker kan maximaal acht gekoppelde apparaten bevatten. wanneer het geheugen vol is en er wordt nog een apparaat gekoppeld, wordt het apparaat dat het langst geleden is gebruikt uit het geheugen verwijderd en vervangen door het zojuist gekoppelde apparaat.

om alle apparaten uit het geheugen te wissen, houd je de bluetooth-knop ingedrukt (ongeveer 10 seconden) tot je een gesproken instructie of toon hoort. alle bluetooth-apparaten worden uit de luidspreker gewist en de soundlink® colour speaker wordt detecteerbaar.

Bluetooth

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback