Bestel vóór 21 december om voor de kerst te laten bezorgen.

De hoofdtelefoon koppelen aan je apparaat (met video)

Voer de volgende stappen uit om de hoofdtelefoon aan je apparaat te koppelen:

Schuif op de rechteroorschelp de aan/uit-knop of Bluetooth®-knop helemaal omhoog naar het Bluetooth-symbool en laat pas los als je ‘Ready to pair’ (Klaar voor koppeling) hoort of tot het Bluetooth-lampje blauw knippert.

Zorg dat Bluetooth is ingeschakeld op je mobiele apparaat. (Het Bluetooth-menu bevindt zich meestal onder het instellingenmenu.)

Selecteer "Bose OE SoundLink" in de lijst met apparaten.

Je hoort ‘Connected to <device name>’ (Verbonden met ) of ziet het Bluetooth-lampje wit branden.

Opmerking: raadpleeg de gebruikershandleiding van je mobiele apparaat voor meer informatie over het koppelen/verbinden met andere apparaten.