Een Bluetooth®-apparaat koppelen

Van toepassing op:

als je sounddock 10 system nog niet eerder is gekoppeld aan een bluetooth®-apparaat, plaats je de stekker met 2 poten van het systeem in een stopcontact. wacht tot het bluetooth®-lampje begint te knipperen. dit betekent dat het bluetooth®-dock in de detectiemodus staat en klaar is om te worden gekoppeld aan een apparaat.

Bluetooth®-lampje

opmerking: de detectiemodus blijft actief (de eerste keer tot 30 minuten) totdat het dock verbinding heeft met je bluetooth®-stereomuziekapparaat.

voer de volgende stappen uit om een bluetooth®-apparaat te koppelen:

houd je bluetooth®-muziekapparaat (telefoon, mp3-speler) vlak bij het sounddock 10 system.

schakel bluetooth® in op je muziekapparaat. raadpleeg de handleiding van je apparaat voor meer informatie over deze functie.

open de lijst met gevonden bluetooth®-apparaten en selecteer "bose sounddock 10".

Voer het wachtwoord in voor het Bose® SoundDock 10 system als hierom wordt gevraagd: 0000.

wanneer je muziekapparaat verbonden is, stopt het bluetooth®-lampje met knipperen en blijft het branden.

opmerking: je kunt de afstandsbediening van het sounddock 10 system gebruiken om het verbonden bluetooth®-muziekapparaat te bedienen.

als je bluetooth®-stereomuziekapparaat buiten bereik is en de verbinding kwijtraakt, probeert het dock automatisch opnieuw verbinding te maken met het apparaat (het bluetooth®-lampje knippert dan). als het sounddock 10 system niet binnen vijf minuten de verbinding kan herstellen, schakelt het systeem zichzelf uit.

Bluetooth®-lampje

De verbinding met je apparaat verbreken:

druk op het sounddock 10 system op 'off' (uit)

Off (Uit)

verbreek de verbinding op je bluetooth®-apparaat.

Opnieuw verbinden met je apparaat:

als je systeem is uitgeschakeld, schakel je het systeem in door op de afstandsbediening op een knop te drukken, met uitzondering van off (uit) en aux.

Off (Uit)

AUX

het sounddock 10 system probeert dan automatisch verbinding te maken met het laatst gekoppelde bluetooth®-apparaat.