Verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat

Schuif de aan/uit-knop naar het Bluetooth -symbool en houd de knop daar totdat je ‘Klaar om te verbinden’ hoort of het Bluetooth-lampje blauw knippert

Zet op je Bluetooth-apparaat de Bluetooth-functie aan
Tip: het Bluetooth-menu bevindt zich meestal onder het instellingenmenu.

Selecteer je Bose QuietComfort headphones in de apparaatlijst

Als de verbinding tot stand is gekomen, hoor je ‘Verbonden met <naam apparaat>’of gaat het Bluetooth-lampje wit branden.

Als het apparaat wordt ingeschakeld, probeert de hoofdtelefoon opnieuw verbinding te maken met de twee laatst verbonden apparaten. Zorg dat de apparaten binnen bereik zijn en dat Bluetooth is ingeschakeld.

Verbinding maken via de Bose Connect-app

Zorg dat Bluetooth is ingeschakeld op je apparaat.

Schakel de hoofdtelefoon in.

Als de Bluetooth-indicator blauw knippert, is het product klaar om te koppelen. Ga naar stap 3

Als de Bluetooth-indicator wit knippert, probeert het product verbinding te maken met een eerder verbonden apparaat. Schuif de aan/uit-knop naar het Bluetooth-symbool en houd de knop daar vast totdat je ‘Klaar om te koppelen’ hoort of de Bluetooth-indicator blauw gaat knipperen.

Oorschelp met de aan/uit-knop die naar het Bluetooth-symbool schuift. Bluetooth-indicator.

Open de Bose Connect-app en wacht terwijl deze naar Bluetooth-producten van Bose zoekt.

Zoek je hoofdtelefoon om deze aan het apparaat te koppelen. Als je meer dan één Bluetooth-product van Bose hebt, veeg je naar links of naar rechts om je hoofdtelefoon te vinden.

Sleep het productpictogram naar het veld ‘Sleep om verbinding te maken’ onder in het scherm en laat dan het pictogram los.

Android-apparaten: De producten worden gekoppeld. De koppeling wordt bevestigd wanneer het productpictogram wordt weergegeven met de volumeschuif.

Apple-apparaten: Er verschijnt een pop-up met de melding dat je de Bluetooth-instellingen van het apparaat moet openen en de Bose-hoofdtelefoon moet selecteren.

Mogelijk verschijnt er een pop-up die toestemming voor het product vraagt voor toegang tot het oproepenlogboek van het verbonden apparaat. Geef toestemming, zodat de beller-id van de telefoon en spraakinvoer op het product kunnen worden gebruikt.