Een Bluetooth-apparaat koppelen

Met je hoofdtelefoon ingeschakeld houd je de aan/uit-/Bluetooth-knop ingedrukt totdat je 'Klaar voor koppeling' hoort of totdat je ziet dat de Bluetooth-indicator blauw knippert

Zet de Bluetooth-functie aan op het Bluetooth-apparaat. De Bluetooth-functie vind je meestal in het instellingenmenu

Selecteer de Bose QuietControl headphones in de lijst met apparaten. Na het koppelen hoor je 'Verbonden met' of brandt het Bluetooth-indicatorlampje continu wit