Een Bluetooth®-apparaat koppelen

Van toepassing op:

Een Bluetooth audioapparaat – zoals een smartphone of computer – kan verbinding maken met de speaker voor het afspelen van audio. Een Bluetooth-apparaat koppelen:

Terwijl de speaker is ingeschakeld, druk je op de Bluetooth-knop boven op de speaker

Als de lichtring boven op de speaker niet blauw knippert, houd je de Bluetooth-knop ingedrukt totdat de lichtring blauw begint te knipperen

Op het apparaat dat moet worden gekoppeld, ga je naar ‘Instellingen > Bluetooth’ en zet je Bluetooth aan

In het Bluetooth-menu van het apparaat kies je ‘Nieuw apparaat toevoegen’ of ‘Zoeken’ (of iets dergelijks) en wacht je tot het apparaat de Bluetooth-apparaten in de omgeving heeft waargenomen

Selecteer in de lijst met gevonden Bluetooth-apparaten de optie ‘Bose Portable Home Speaker’ of de naam die je de speaker hebt gegeven bij het verbinden met je wifi-netwerk

Zodra de verbinding tot stand is gebracht, brandt de lichtring wit en hoor je de naam van het aangesloten apparaat (als spraakmeldingen zijn ingeschakeld) of wordt er kort een toon afgespeeld.

De speaker onthoudt de laatste acht verbonden Bluetooth-apparaten. Als je later automatisch opnieuw verbinding wilt maken, controleer je of Bluetooth is ingeschakeld op je apparaat en druk je vervolgens op de Bluetooth-knop op de speaker terwijl deze is ingeschakeld.