Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De optionele accu gebruiken

Je kunt een extra accu kopen om je SoundLink® Air system nog mobieler te maken. Neem contact op met je geautoriseerde Bose-dealer of ga naar www.bose.com voor ondersteuning. Raadpleeg de lijst met contactgegevens in de beknopte handleiding als je telefonisch contact wilt opnemen met Bose. Installeer de accu aan de hand van de instructies in de doos.

WAARSCHUWING: Gebruik alleen een accu die je bij Bose of een geautoriseerde Bose-dealer hebt gekocht. Bose kan de veiligheid en compatibiliteit van accu's van andere fabrikanten niet garanderen en kan evenmin garanderen dat dergelijke accu's bruikbaar zijn met het SoundLink® Air digital music system.

Accustatuslampje

Het accustatuslampje op het voorpaneel geeft aan dat de accu opgeladen moet worden. Als het lampje rood knippert, is de accu nog maar voor 20% of minder opgeladen. Dit geeft aan dat de accu moet worden opgeladen.

Een volledig opgeladen accu gaat ongeveer drie uur mee op maximaal volume van het SoundLink® Air system. De snelheid waarmee de lading van de accu terugloopt, hangt af van het type muziek dat je afspeelt en het ingestelde volume. Je kunt de gebruiksduur van de accu aanzienlijk verlengen door het volume te verlagen.

Het accuniveau handmatig controleren

Het acculampje staat normaal uit om stroom te sparen. Houd de AAN/UIT-knop ingedrukt en kijk naar de kleur van het acculampje om het accuniveau te controleren.

Aan/uit-knop

  • Groen: 70% of meer opgeladen
  • Geel: 20% tot 70% opgeladen
  • Knipperend rood: 20% of minder (opladen vereist)

Opmerking: De accu moet worden vervangen als het accustatuslampje na 10 uur opladen geel blijft of als de tijd dat je het systeem met de accu kunt gebruiken significant korter wordt.

Accuspaarstand

Als de accu niet wordt opgeladen en het SoundLink® Air system langer dan 14 dagen niet is gebruikt, wordt de spaarstand van de accu geactiveerd om ontladen van de accu te voorkomen. Je activeert je SoundLink® Air system opnieuw door het systeem op het lichtnet aan te sluiten en de accu op te laden.

De accu opladen

Als je de accu wilt opladen, sluit je het gelijkstroomsnoer van de voeding aan op de DC POWER-aansluiting op de achterkant van het SoundLink® Air system en steek je de stekker van de voeding in een werkend stopcontact. De aanbevolen oplaadtijd is tien uur. Het accustatuslampje brandt oranje tijdens het opladen van de accu en gaat uit als de accu volledig is opgeladen.

WAARSCHUWING: De accu moet volledig zijn opgeladen voordat je de wifi-installatietoepassing gebruikt of je een systeemupdate uitvoert als het systeem op accustroom werkt. Deze functies kunnen niet worden uitgevoerd als de accu onvoldoende opgeladen is. Opmerking: Als het systeem op accustroom werkt en 30 minuten niet actief is geweest, wordt het automatisch in de stand-bymodus gezet en wordt de verbinding met het wifi-netwerk verbroken. Druk op een willekeurige knop op het systeem om de stroom weer in te schakelen.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback