Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Hoofdtelefoonprestaties optimaliseren

Volg deze tips en geniet nog meer van je hoofdtelefoon:

Zorg dat je hoofdtelefoon goed past. Hij moet goed aansluiten rond je oren zonder druk uit te oefenen op je hoofd. Om de juiste pasvorm te vinden, zet je de hoofdtelefoon op en verschuif je de hoofdband tot beide oorschelpen je oren volledig omgeven. De oorkussens moeten comfortabel rond je oren rusten, niet erop.

Let op de aanduidingen R (rechts) en L (links) op de oorschelpen om de hoofdtelefoon op de juiste manier op te zetten.

Zorg dat de plug van de hoofdtelefoon helemaal in de aansluiting of adapter is gestoken. Als de hoofdtelefoon niet goed is aangesloten, hoor je mogelijk maar één audiokanaal.

Veel draagbare audioapparaten hebben een basversterkingsregelaar waarmee elektronische audiosignalen naar de hoofdtelefoonaansluiting kunnen worden aangepast. Je hoofdtelefoon bevat gepatenteerde technologie die voor een volledig geluidsbereik zorgt, dus je hebt geen basversterking of andere toonregelaar nodig. Zet de basversterking van je draagbare audioapparaat uit voor de beste audioprestaties. Als de basversterking aanstaat, kan dit leiden tot overdreven bas en mogelijke vervormingen.

Zet de aan/uit-schakelaar (op de rechteroorschelp) uit als je je hoofdtelefoon niet gebruikt om stroom te besparen.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback