Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Audio optimaliseren

Van toepassing op:

Voer de volgende stappen uit om de audio van de geluidsbron te optimaliseren:

Zet het volume van het aangesloten audioapparaat lager en verhoog het volume geleidelijk.

Zorg dat de audio-uitvoer in het midden is gebalanceerd, zodat het geluid gelijk is in beide oren. Dit is niet van toepassing op alle apparaten. In de gebruikershandleiding van je audioapparaat vind je meer informatie over de balans, equalisatie en toonregelaars.

Zet de EQ-instellingen, basversterking en eventuele andere audioverbeteringen op "off" (uit) of "flat" (vlak) indien van toepassing. In de gebruikershandleiding van je apparaat vind je meer over de balans, equalisatie en toonregelaars.

Zet het volume geleidelijk harder nadat je de audioverbeteringen hebt uitgeschakeld. Voeg daarna eventueel bas en treble toe.

Deze hoofdtelefoon heeft: TriPort® akoestische hoofdtelefoonstructuur, exclusief van Bose. Deze technologie reproduceert full-range geluid zonder dat je een kunstmatige kleuring voor het elektronische signaal nodig hebt. EQ's en audioverbeteringen zoals basversterking kunnen zorgen voor overdreven hoge en lage tonen en mogelijke vervorming bij hoge volumes.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback