Geen geluid uit de speaker

Van toepassing op:

Hier volgen een paar suggesties voor als je speaker geen geluid produceert.

Als de gesproken meldingen zijn ingeschakeld, druk je op de Bluetooth-knop om te horen welke apparaten verbonden zijn. Zorg dat je het juiste apparaat gebruikt

Als er twee apparaten zijn verbonden, pauzeer dan het geluid op het eerste apparaat en speel audio af vanaf het andere apparaat. Je kunt ook de Bluetooth-functie uitschakelen op het verbonden apparaat dat geen muziek afspeelt

Probeer een andere muziekbron of -app

Wis de koppelingslijst van de speaker door de multifunctionele knop 10 seconden ingedrukt te houden en de speaker uit de Bluetooth-lijst van je apparaat te wissen. Verbind de speaker opnieuw met het apparaat

Reset je speaker naar de fabrieksinstellingen door de multifunctionele knop en de knop Volume omlaag (-) 10 seconden lang tegelijk ingedrukt te houden. Het Bluetooth-lampje knippert blauw en je hoort een gesproken melding om een taal te selecteren. Maak opnieuw verbinding tussen de speaker en je apparaat

Probeer verbinding te maken met een ander apparaat