WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Het AirPlay®-pictogram vinden als je een muziekapp gebruikt (inclusief video)

Met je mobiele iOS-apparaat kun je elke muziekapp streamen. Je kunt ook iTunes® streamen vanaf een Mac® of pc. Je vindt het AirPlay-pictogram in de muziekapp of het programma dat je gebruikt.

Tik of klik op het pictogram om je luidsprekerbron te kiezen. Je vindt het AirPlay-pictogram meestal boven of onder in de app of het programma, zoals iTunes en YouTube.